BIO babérlevél 10 g

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

BIO babérlevél 10 g

Küldjön E-mailt ismerőseinek

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

940,00 Ft

Elérhetőség: Készleten

Tételeket a kosárba
Vagy

Gyors áttekintés

A babér a legrégebben ismert és igen elterjedt fűszernövények közé tartozik. A Kis-Ázsiában, a Földközi-tenger vidékén és az Atlanti-óceán mediterrán éghajlatú szigetein vadon is, de főleg kultúrákban növő örökzöld cserje vagy fa egészben használt levele (Lauri folium) értékes karakterű fűszer. Használják levesek, burgonya-, tojás-, bab-, halételek, paradicsomos étkek, főzelékek, szószok, mártások, kolbászáruk, sültek, aszpik és kocsonya készítéséhez, uborka, tök, zöldparadicsom és káposzta eltevésénél, halhúsok marinálásánál, sertés és marhahúsok párolásánál, savanyú ételeknél, vadhúspácokhoz és vadételekhez. Mivel a levél erősen aromás, vigyázzunk, nehogy túladagolva a kesernyés íze elrontsa ételeinket. Étvágyjavító, vizelethajtó; segíti az emésztést.

Termék leírás

A babér a legrégebben ismert és igen elterjedt fűszernövények közé tartozik. A Kis-Ázsiában, a Földközi-tenger vidékén és az Atlanti-óceán mediterrán éghajlatú szigetein vadon is, de főleg kultúrákban növő örökzöld cserje vagy fa egészben használt levele (Lauri folium) értékes karakterű fűszer. Használják levesek, burgonya-, tojás-, bab-, halételek, paradicsomos étkek, főzelékek, szószok, mártások, kolbászáruk, sültek, aszpik és kocsonya készítéséhez, uborka, tök, zöldparadicsom és káposzta eltevésénél, halhúsok marinálásánál, sertés és marhahúsok párolásánál, savanyú ételeknél, vadhúspácokhoz és vadételekhez. Mivel a levél erősen aromás, vigyázzunk, nehogy túladagolva a kesernyés íze elrontsa ételeinket. Étvágyjavító, vizelethajtó; segíti az emésztést.

További információk

Méret 10.0000
Gyártó Sonnentor
Rövid leírás A babér a legrégebben ismert és igen elterjedt fűszernövények közé tartozik. A Kis-Ázsiában, a Földközi-tenger vidékén és az Atlanti-óceán mediterrán éghajlatú szigetein vadon is, de főleg kultúrákban növő örökzöld cserje vagy fa egészben használt levele (Lauri folium) értékes karakterű fűszer. Használják levesek, burgonya-, tojás-, bab-, halételek, paradicsomos étkek, főzelékek, szószok, mártások, kolbászáruk, sültek, aszpik és kocsonya készítéséhez, uborka, tök, zöldparadicsom és káposzta eltevésénél, halhúsok marinálásánál, sertés és marhahúsok párolásánál, savanyú ételeknél, vadhúspácokhoz és vadételekhez. Mivel a levél erősen aromás, vigyázzunk, nehogy túladagolva a kesernyés íze elrontsa ételeinket. Étvágyjavító, vizelethajtó; segíti az emésztést.

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.