BIO csokoládépor, natur    hideg vagy meleg tejjel készitendő 225 g

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

BIO csokoládépor, natur hideg vagy meleg tejjel készitendő 225 g

Küldjön E-mailt ismerőseinek

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

1 268,00 Ft

Elérhetőség: Készleten

Tételeket a kosárba
Vagy

Gyors áttekintés

kakaó tartalom 32%
hidegen és melegen fogyasztható

Összetevők: nyers nádcukor*, 20-22% kakaópor* (32%), szőlőcukor*, emulgátor:szójalecitin, *ellen.biogazdalkodásból Szárm.hely kakaóbab: Dominikai Köztársaság

Elk. javaslat:
3-4 kávéskanállal csészénként 150ml meleg vagy hideg tejjel felönteni és jól elkeverni. Felbontás után a dobozt száraz, hűvös helyen tárolni és 4 hét alatt felhasználni.

Termék leírás

kakaó tartalom 32%
hidegen és melegen fogyasztható

Összetevők: nyers nádcukor*, 20-22% kakaópor* (32%), szőlőcukor*, emulgátor:szójalecitin, *ellen.biogazdalkodásból Szárm.hely kakaóbab: Dominikai Köztársaság

Elk. javaslat:
3-4 kávéskanállal csészénként 150ml meleg vagy hideg tejjel felönteni és jól elkeverni. Felbontás után a dobozt száraz, hűvös helyen tárolni és 4 hét alatt felhasználni.

További információk

Méret 225.0000
Gyártó Mount Hagen
Rövid leírás kakaó tartalom 32% hidegen és melegen fogyasztható Összetevők: nyers nádcukor*, 20-22% kakaópor* (32%), szőlőcukor*, emulgátor:szójalecitin, *ellen.biogazdalkodásból Szárm.hely kakaóbab: Dominikai Köztársaság Elk. javaslat: 3-4 kávéskanállal csészénként 150ml meleg vagy hideg tejjel felönteni és jól elkeverni. Felbontás után a dobozt száraz, hűvös helyen tárolni és 4 hét alatt felhasználni.

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.