BIO gyümölcsös sütemény keverék 400 g

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

BIO gyümölcsös sütemény keverék 400 g

Küldjön E-mailt ismerőseinek

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

878,00 Ft

Elérhetőség: Készleten

Tételeket a kosárba
Vagy

Gyors áttekintés

Tej és tojás nélkül is készíthető
elkészítés 5 perc, sütési idő 25-30 perc

Összetevők:
teljes rizsliszt*, kukoricakeményítő*, nyers nádcukor*, sütőpor (kelesztőanyag: nátriumhydrogénkarbonát, sav:káliumhydrogéntartrát*, kukoricakeményítő*), szentjánoskenyérliszt*, bourbon-vanilia*, tengeri só *ellenőrzött biogazdálkodásból

Tápérték /100 g: energia 1562kJ /368kcal fehérje 2,7g szénhidrát 87,1g zsír 1,0g

Termék leírás

Tej és tojás nélkül is készíthető
elkészítés 5 perc, sütési idő 25-30 perc

Elkészítési javaslat 1 tepsihez tojással:
Szükséges még: 4 tojás, 175g lágy vaj
1. Mind a két csomag tartalmát a tálba öntjük.
2. A tojást és a lágy vajat hozzáadjuk.
3. Kézi mixerrel egyenletes, csomómentes tésztává keverjük.
4. Kizsírozott tepsibe öntjük és elsimítjuk.
5. A gyümölcsöket (mennyiség a táblában) rászórjuk.
6. majd 25-30 percig sütjük 175 ˚C fokozaton.
További ötlet: A tésztát gyümölcs nélkül kb. 20 percig sütjük és kiehülni hagyjuk. 1/2 l vaníliás pudingot készítjük, a tésztára öntjük és elsimítjuk. Eperrel befedjük és tortabevonót öntünk rá.

Elkészítés sütőformában (kb. 26cm) tojás nélkül:
Szükséges még: 150g lágy margarin, 150ml víz, szója- vagy rizstej
1. Mind a két csomag tartalmát tálba öntjük.
2. A folyékony margarint és a folyadékot hozzáadjuk.
3. Kézi mixerrel egyenletes, csomómentes tésztává keverjük.
4. Kizsírozott sütőformába öntjük és elsimítjuk.
5. A gyümölcsöket (mennyiség a táblában) rászórjuk.
6. majd 25-30 percig sütjük 175 ˚C fokozaton.

Elkészítés tortaalapként:
Szükséges még: 4 tojás, 175g lágy vaj
1. Mind a két csomag tartalmát a tálba öntjük.
2. A tojást és a lágy vajat hozzáadjuk.
3. Kézi mixerrel egyenletes, csomómentes tésztává keverjük.
4. Kizsírozott sütőformába öntjük és elsimítjuk.
5.Majd 25-30 percig sütjük 175 ˚C fokozaton a középső rácson.
6. Kihűlés után vízszintesen elvágni és recept szerint tölteni.
További ötlet: A tésztát 2 pup. ek kakaóporral és 4 ek vízzel összekeverjük.

Összetevők:
teljes rizsliszt*, kukoricakeményítő*, nyers nádcukor*, sütőpor (kelesztőanyag: nátriumhydrogénkarbonát, sav:káliumhydrogéntartrát*, kukoricakeményítő*), szentjánoskenyérliszt*, bourbon-vanilia*, tengeri só *ellenőrzött biogazdálkodásból

Tápérték /100 g: energia 1562kJ /368kcal fehérje 2,7g szénhidrát 87,1g zsír 1,0g

További információk

Méret 400.0000
Gyártó Bauck Hof
Rövid leírás Tej és tojás nélkül is készíthető elkészítés 5 perc, sütési idő 25-30 perc Összetevők: teljes rizsliszt*, kukoricakeményítő*, nyers nádcukor*, sütőpor (kelesztőanyag: nátriumhydrogénkarbonát, sav:káliumhydrogéntartrát*, kukoricakeményítő*), szentjánoskenyérliszt*, bourbon-vanilia*, tengeri só *ellenőrzött biogazdálkodásból Tápérték /100 g: energia 1562kJ /368kcal fehérje 2,7g szénhidrát 87,1g zsír 1,0g

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.