BIO vaníliás pudingpor 1 db

Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez

Kicsinyít
Nagyít

További képek

BIO vaníliás pudingpor 1 db

Küldjön E-mailt ismerőseinek

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

293,00 Ft

Elérhetőség: Készleten

Tételeket a kosárba
Vagy

Gyors áttekintés

Elkészítési javaslat:

1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz.
2. A maradék tejet felforralni.
3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudingport majd folyamatos kevergetés mellett még egyszer felfőzni.
4. A kész pudingot egy hideg vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen.
5. Néhány óra múlva a pudingot boríthatjuk és fogyasztható.

Figyelmeztetés: A mézet ne keverje a kész pudingba mert akkor az nem keményedik meg.

Termék leírás

Elkészítési javaslat:

1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz.
2. A maradék tejet felforralni.
3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudingport majd folyamatos kevergetés mellett még egyszer felfőzni.
4. A kész pudingot egy hideg vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen.
5. Néhány óra múlva a pudingot boríthatjuk és fogyasztható.

Figyelmeztetés: A mézet ne keverje a kész pudingba mert akkor az nem keményedik meg.

További információk

Méret 1.0000
Gyártó Byodo
Rövid leírás Elkészítési javaslat: 1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz. 2. A maradék tejet felforralni. 3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudingport majd folyamatos kevergetés mellett még egyszer felfőzni. 4. A kész pudingot egy hideg vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen. 5. Néhány óra múlva a pudingot boríthatjuk és fogyasztható. Figyelmeztetés: A mézet ne keverje a kész pudingba mert akkor az nem keményedik meg.

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.